Ontdek de Kracht van
Samenwerking: Hoplr
Spacesharing en Cocom

Welkom bij de nieuwe synergie tussen Hoplr en Cocom. Deze unieke samenwerking gaat verder dan alleen het delen van ruimtes; het draait om het creëren van levendige buurten, het stimuleren van lokale evenementen en het versterken van gemeenschappen. Als pioniers in spacesharing bieden Hoplr en Cocom een geïntegreerd platform dat de manier waarop we ruimtes delen en ervaren, transformeert.

Spacesharing: Een Nieuw Tijdperk van Buurtbetrokkenheid

Duik in de wereld van Spacesharing, een innovatieve benadering van het delen en boeken van ruimtes voor verschillende activiteiten.

Met jouw Hoplr-inloggegevens krijg je moeiteloos toegang tot diverse buurtlocaties, variërend van creatieve werkplekken tot ontmoetingsplaatsen voor buurtbijeenkomsten. Ontdek het gemak en de buurtsolidariteit die dit platform mogelijk maakt.

Log in

Duurzaamheid in Actie: Jouw impact en Jouw Ervaring

Bij Hoplr Spacesharing en Cocom staat duurzaamheid centraal. We gaan verder dan alleen het faciliteren van spacesharing;

we streven naar sociale impact en milieubewustzijn. Elke gedeelde en geboekte ruimte draagt bij aan het creëren van een duurzame buurt. Ontdek hoe onze gezamenlijke inspanningen lokale gemeenschappen positief beïnvloeden en hoe jouw bijdrage een verschil kan maken.

Log in